68 jaar De Goede Bloemen

Uit de GAZET VAN ANTWERPEN 4 april 2012: De gekende bloemenzaak in het centrum van Brasschaat aan de Bredabaan tegenover de Sint-Antoniuskerk bestaat dag op dag 60 jaar. Stichter was Piet, zoon Peter nam de zaak in 1989 over. Vandaag werkt Peters zoon Dirk zich volop in in deze bloeiende zaak. Op de foto staan de drie generaties samen bij de Renault waarmee lang geleden de bloemen bij de mensen thuis werden afgeleverd.

Van links naar rechts: Peter, Dirk en Piet de Goede

De oprichter van deze bloemenzaak was Piet de Goede die op 19 augustus 1928 in Brasschaat is geboren. Hij was een zoon van Piet (Petrus Johannes) de Goede en Sophia van ‘t Hoff, die op 15 februari 1922 in Beverwijk zijn getrouwd. Zij hebben zich op 5 november 1935 in Lilo – een inmiddels door de haven opgeslokt en daardoor verdwenen dorp bij Antwerpen – gevestigd en vanaf 1944 in Brasschaat.

Neem een kijkje op de website van DE GOEDE BLOEMEN in Brasschaat! //degoedebloemen.be