Links

Klik hier voor de andere activiteiten van Wim de Goede en Hetty Kienhuis:

MozaïekworkshopDeZon – Mozaïekworkshops van ArtStudioDeZon

Kunst en muziek met met ArtStudio de Zon
ArtStudio DeZon is een atelier voor activiteiten rondom kunst en muziek van Hetty Kienhuis en Wim de Goede.

Glas-in lood en mozaiek-atelier Hetty Kienhuis
Hetty Kienhuis was lerares basisonderwijs, maar daarnaast ook tekenlerares, oprichter en dirigente van het koor voor Wereldmuziek Cascantar en glas- en mozaïekkunstenares.

Schildersatelier Wim de Goede Wim de Goede maakt schilderijen in een moderne realistische stijl: landschappen, stillevens en portretten.

Kennemerkunstgilde – Historisch atelier. Het Kennemerkunstgilde is een kleine groep voor de beoefening van Levende Geschiedenis uit Kennemerland (uiteraard)  die de verschillende vormen van beeldende kunst in de late middeleeuwen verbeelden. Klik op //www.kennemerkunstgilde.nl

Pentekeningen in opdracht atelier Wim de Goede
Bestel on-line een pentekening van uw huis, boot,
villa of boerderij bij www.pentekening.com

Het atelier voor een leuk cadeau bij elke gelegenheid of
een mooie illustratie voor uw genealogische publicatie.
Verras uw vrienden, relaties, collega’s of familie met een originele pentekening. Een leuk cadeau voor alle gelegenheden: Verjaardag, pensionering, huwelijk, vader- of moederdag, opening van uw nieuwe bedrijfspand enz. Stuur een foto van een huis, villa, boot, of andere favoriete plek en ik maak binnen drie weken (of desgewenst sneller) een mooie pentekening al dan niet ingelijst voor een betaalbare prijs. Vraag vrijblijvend informatie.

Zangdagen Kantado Festivalo
Wereldmuziek zangdagen in De Knapzak in Castricum en Nivonhuis/de Banjaert in Wijk aan Zee. Voor meer informatie doorklikken op
Zangdagen wereldmuziek in Castricum en Wijk aan Zee